banderolë
M1 GJURMËSUESI I AKTIVITETEVE PËR FËMIJË
banner_2
banderolë_3
banderolë_5
banderolë_4
banderolë-21
未标题-1

Gjurmues Fitnesi

 • 115plus Fitness Tracker
 • M1 Fitness Gjurmues për Fëmijë
 • M3 Fitness Tracker
 • M4 Fitness Tracker
 • M6 Fitness Tracker
 • V2C Fitness Tracker
Më shumë >>

Rrumbullakët e orës inteligjente

 • Orë inteligjente V6
 • ZM08 BT Call Watch Smart
 • ZM12 BT Call Watch Smart
Më shumë >>
  • produkt_rrëshqitje_dredh
  • produkt_rrëshqitje_dredh
  • produkt_rrëshqitje_dredh
 • product_slide_img

  V6

  USD $17.70
 • product_slide_img

  V6

  USD $17.70
 • product_slide_img

  V6

  USD $17.70

Lajm

PROFILI I KOMPANISË

abou_ne

Longvon Technology (Shenzhen) Co., Ltd. është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë dhe ndërmarrje kombëtare e shkencës dhe teknologjisë e vogël dhe e mesme. Ajo ka qenë gjithmonë e përkushtuar ndaj zgjidhjes me fuqi të ulët Bluetooth IoT, dhe ka një sistem të plotë R & D, prokurimi, furnizimi dhe prodhimi.

Bizneset kryesore të kompanisë përfshijnë pajisje inteligjente që vishen, produkte mjekësore shëndetësore inteligjente, shtëpi inteligjente, fabrika inteligjente, pozicionim të brendshëm dhe industri të tjera të zgjuara të shëndetit.

Aktualisht, rrjeti i shitjeve të kompanisë ka mbuluar shumë vende dhe rajone në mbarë botën dhe përpiqet t'u ofrojë klientëve në industri të ndryshme në mbarë botën shërbimet më profesionale OEM/ODM.

Më shumë >>